Wilt u zich aanmelden? 

Als u interesse heeft in de dagbesteding van Lotuz, wordt u altijd eerst uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunt u vertellen wat uw ondersteuningsvraag is en bekijken we samen de mogelijkheden die er zijn. Als wij een passend ondersteuningsaanbod voor u hebben, volgt er een kennismakingsperiode. Na de kennismakingsperiode wordt er een begeleidingsplan en een dagprogramma samen met u op maat gemaakt.
Wilt u een afspraak maken om kennis te maken? Bel ons dan op 0637583017  of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Beroepsonderwijs  Bedrijfsleven (SBB)  

Lotuz is een erkend leerbedrijf! Zoek jij een stageplek? Bel dan naar 0637583017  
stuur een e-mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Financiering 

Wij werken op basis van PGB-financiering. De prijs van onze dagbesteding valt binnen de PGB-norm. D.m.v. het downloaden van dit formulier  kunt u een aanvraag  indienen om de ZIN om te laten  zetten in een PGB. Indien gewenst kunnen wij u helpen met de aanvraag. 

 

Lotuz Dagbesteding is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

 Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen.

Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.